scroll down scroll down

PRE­MI­UMKACHEL

Wij sluiten geen compromissen op het vlak van kwalitatieve kachels. Ervaar zelf de Oostenrijkse topkwaliteit van RIKA en bezoek een dealer in je buurt.

BIJ­ZON­DER STIL

Bij RIKA-kachels heb je geen last van een brommend geluid zoals bij conventionele pelletkachels, want de pellets worden via een traploze motor met permanente aandrijving naar de verbrandingskamer gebracht. Bovendien is er geen convectieventilator aanwezig, de warmte wordt enkel met stralingswarmte en natuurlijke convectie verspreid.

BIJZONDER STIL

DUURZAME MATE­RI­ALEN

RIKA-kachels zijn van bijzonder duurzaam en sterk materiaal gemaakt. Zo wordt een luchtdichte en vormvaste kachel levenslang gegarandeerd. Door de gietijzeren onderdelen en de natuursteen is er een langdurige warmteafgifte.


DUURZAAM

GEZEL­LIG VUUR

RIKA-kachels worden doelgericht van lucht voorzien door een automatische en flexibele regeling van de ventilatorsnelheid. Dit zorgt voor een bijzonder mooi vlammenbeeld.

GEZELLIG VUUR

KWALITEIT

Kwaliteit krijgt bij RIKA de hoogste prioriteit. Hoogwaardige materialen en vakmanschap garanderen jarenlang een veilige en luchtdichte werking alsook minimaal onderhoud.

KWALITEIT

EEN KACHEL IS MEER DAN ZOMAAREEN VER­WARM­INGS­BRON.Het brengt familie en vrienden bij elkaar, beïnvloedt de sfeer in onze leefruimte en helpt ons om het alledaagse leven achter ons te laten. Het gezellige vuur maakt van je huis een echte thuis - en dat is precies onze slogan. Wij maken niet alleen kachels, wij creëren levenskwaliteit.

Pellets, wat een geweldige ontdekking! Gas? Te duur! Hout, in de vorm van houtblokken, is te belastend als je in de binnenstad woont! Iedereen kan pellets gebruiken en de kachel vullen: Het is eenvoudig, veilig en de warmte die het verspreidt, is erg aangenaam!EEN WERELD VAN KACHELS OM TE DOOR­BLADEREN

In onze huidige catalogus vindt u alle kachelmodellen en interessante weetjes over onze producten en innovaties. Laat je inspireren!

BESTEL DE CATALOGUS

EEN GEZEL­LIGE WARMTE MET ALLE COM­FORT
Het is niet moeilijk om bij RIKA de perfecte kachel te vinden. We bieden een breed gamma aan van verschillende modellen, volledig op maat van je persoonlijke behoeften. Je kan er nog veel meer ontdekken op onze website!

VIND EEN DEAL­ER IN JE BUURT

Laat je overtuigen door de hoge kwaliteit van onze kachels - onze RIKA-partners in je buurt staan steeds voor je klaar met persoonlijk advies. Bewonder zelf onze kachels, vraag persoonlijk advies en vind de perfecte kachel.

DROOMKACHEL CON­FIG­UR­EREN

Configureer nu uw droomkachel en bezoek een RIKA Premium Partner in uw buurt.

nu configureren

kwaliteit KAN OP VEEL VER­SCHIL­LENDE MANIEREN ONTSTAAN

Met meer dan 70 jaar ervaring in metaalbewerking, hoogstaande technologische innovaties, een precieze afwerking en oog voor detail ontwikkelen we bij RIKA steeds de modernste pellet-, hout- en combikachels. De norm behalen is nooit genoeg, we streven altijd naar het maximaal haalbare. Elke kachel belichaamt onze passie. De topkwaliteit van RIKA is zichtbaar, voelbaar en tastbaar.

BIJZONDER STIL

De stilste pelletkachel dankzij de traploze motor, die bovendien bijzonder betrouwbaar en nauwkeurig werkt. Kom volledig tot rust bij de kachel.

DUURZAAM

Stevig materiaal, nauwkeurige afwerking en geavanceerde technologieën - een sterke combinatie die jarenlang voor een gezellige warmte zorgt in huis. Dat is de duurzaamheid van RIKA.

GEZELLIG VUUR

Imposant en harmonieus tegelijk. Het RIKA-design stopt niet bij de vlam. De volautomatische luchtregeling geeft de vlam een elegante uitstraling en zo lijkt het sterk op het vuur van een houtkachel.

KWALITEIT

Stevig materiaal, nauwkeurige afwerking, topkwaliteit. De RIKA-kachels voldoen aan de hoogste eisen en bepalen al jarenlang de norm. Strenge kwaliteitseisen in de mooiste vorm.