CATALOGUS
Oven vergelijking
Zoeken
CATALOGUS

HOUTKACHEL

WE HOUDEN HET GRAAG TRADITIONEEL. EEN KLASSIEK FLIKKEREND VUUR ZORGT VOOR EEN GEZELLIGE SFEER.

VOORDELEN VAN HOUTKACHELS

Van een natuurlijk zichtbaar vlammenspel tot typisch knetteren en knakken van de houtblokken: een houtkachel prikkelt alle zintuigen.

Het verspreidt niet alleen aangename warmte, maar schept ook een heel bijzondere sfeer. Een open haard van RIKA belichaamt oorspronkelijkheid, gecombineerd met modern verwarmen, wat door een intelligente technologie bijzonder milieuvriendelijk is. En ook het comfort komt niets tekort: Afgezien van het handmatig toevoegen van het hout, kan de brandprocedure grotendeels automatisch worden geregeld.

+

INTEL­LI­GENTE VER­WARM­ING

RIKATRONIC zorgen een optimaal gemak, met automatische luchtregeling, volledig automatische verbranding en een melding wanneer het ideale moment is om hout bij te vullen.

+

MILIEU­VRIEN­DELIJKE VER­WARM­ING

Door het gebruik van de ecologische brandstof hout werkt de houtkachel CO2-neutraal. Dankzij de RIKATRONIC regeling verbruikt u tot 50% minder hout.

+

FLEX­I­BELE OPSTELLING

Dankzij de makkelijke installatie en montage kunt u een houtkachel zelfs plaatsen in een ruimte waar het niet mogelijk is om een inbouwhaard te plaatsen zoals bvb. een tegelkachel.

+

ERGONOMISCH, MAKKE­LIJK IN GEBRUIK

De eenhandsbediening op ergonomische hoogte zorgt voor een comfortabele bediening van uw kachel.

+

LANG­DURIGE WARMTE­STOCK­AGE

Dankzij de hoge densiteit is de POWERSTONE ontwikkeld om de warmte tot 24 uur op te slaan. Bovendien is hij compact qua afmetingen.

+

UNIEKE ATMOS­FEER

De harmonieuze vlam en het typische kraken van hout zorgen voor gezelligheid in de ruimte. Een houtkachel is veel meer dan gewoon een verwarmingssysteem.

+

AAN­GE­NAME WARMTE

Houtkachels worden sneller warm en vullen de ruimte snel met aangename stralingswarmte.

Uw wensen:

Hebt u vragen over de begrippen? Klik voor extra informatie.


Luchtdicht
EnEV 6 KW

Welke kachel past het beste bij u?

Met onze kacheltest vindt u snel en eenvoudig uw persoonlijke droomkachel.

Test starten

NIEUW: Design-kachel

Design-kachel voldoet volledig aan de trend van een slanke, lineaire vormentaal en combineert stijl op kundige wijze met functionaliteit

Design-kachel