Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
CATALOGUS
RIKA VOICE EN c RIKA
scroll down

Ik heb het koud – Alexa, turn my stove on!

RIKA VOICE* is de eerste spraakbesturing voor RIKA-kachels.

Of het nu gaat om comfort of om intelligentie: de redenen voor de aankoop van een spraakgestuurde kachel kunnen heel verschillend zijn. Voor ons was de ontwikkeling van RIKA VOICE echter in de eerste plaats de volgende technologische stap om volledig tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten.

De ingenieuze pellettechnologie van RIKA biedt nu al volautomatisch comfort en draagt in belangrijke mate bij tot de CO2-neutrale werking van pellet- en combikachels. Deze zijn duurzaam en efficiënt en kunnen nu ook via spraakcommando's bediend worden.
De volgende commando's* zijn mogelijk met Amazon Echo en Alexa Voice Service:

  • In- en uitschakelen
  • Wijzigen van de bedrijfsmodus (bijv. naar comfortmodus)
  • Instellen van kamertemperatuur en warmteafgifte
  • Het opvragen van de huidige bedrijfsstatus

Het gebruik van een mobiele telefoon als afstandsbediening of zelfs het rechtstaan uit uw comfortabele zetel om het touchscreen op de kachel te bedienen behoren nu dus grotendeels tot het verleden.

Amazon Echo Dot

Spraakbesturing voor nieuwe en bestaande RIKA-kachels

Zowel de nieuwe als de bestaande klanten van RIKA willen meer comfort en bedieningsmogelijkheden. Die wens vervullen we graag: alle pellet- en combikachels van RIKA die door RIKA FIRENET kunnen worden aangestuurd (d.w.z. via het internet met tablet/smartphone/computer/…), kunnen ook via de stem worden aangestuurd.
Het enige wat u hoeft te doen is het aan Alexa te vragen.

Gratis, maar niet helemaal

De RIKA VOICE service kan gratis geactiveerd worden in de Amazon Skill Store. Om gebruik te kunnen maken van de spraakbesturing, dient u in het bezit te zijn van een RIKA FIRENET-module voor de online bediening van RIKA-kachels. Aan deze module zijn wel kosten verbonden. Neem contact op met uw RIKA-dealer voor meer informatie.

*RIKA VOICE is beschikbaar in volgende talen: Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Japans.

Kategorie Actueel
RIKA

RIKA

Contactformulier

Wij behandelen uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan onze RIKA-dealers.

Uw bericht is succesvol verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas werkte de verzending van uw verzoek niet. Probeer het alstublieft opnieuw.