CATALOGUS
Oven vergelijking
Zoeken
CATALOGUS
Multiair

VERWARM TOT 3 RUIMTES OP HETZELFDE MOMENT

Multiair

RIKA MUL­TI­AIR

GENIET VAN DE VLAM

RIKA MULTIAIR vervoert door de kachel verwarmde lucht naar maximaal twee andere ruimten, die daarmee verwarmd worden.

Een RIKA kachel zorgt voor aangename warmte bij u thuis - uw kachel werkt veel te goed om de warmte in slechts 1 ruimte te gebruiken! Met de RIKA MULTIAIR creëerde RIKA een technologie die de vlam optimaliseert. Zo kunt u tot 3 ruimtes verwarmen met slechts 1 kachel.

De RIKA MULTIAIR brengt de warme lucht via een systeem van buizen van de kachel naar 1 of 2 andere ruimtes: deze worden verwarmd door de convectielucht. De ruimte waar de kachel staat wordt verwarmd door stralingswarmte en natuurlijke convectie, zoals bij gelijk welke andere houtkachel. De ventilator van de RIKA MULTIAIR werkt bijzonder stil. Dit maakt dat het RIKA MULTIAIR systeem zonder probleem in om het even welke ruimte kan geplaatst worden.

Freistller multiair

RIKA MUL­TI­AIR mod­els

RIKA-kachels met MULTIAIR-systeem zijn verkrijgbaar in de categorieën open haarden, pelletkachels en combikachels.

RIKA MULTIAIR - zo werkt het

MULTIAIR plaatsing van kachels

In de volgende afbeelding laten we een mogelijkheid zien hoe een RIKA-kachel met MULTIAIR optimaal in woonruimten kan worden geïntegreerd.

De woonkamer vormt in dit geval de ideale opstelplaats. Deze profiteert van de bijzonder prettige atmosfeer die een RIKA-kachel met zijn behaaglijke vuur schept, en nodigt uit tot een gemeenschappelijk verblijf met familie en vrienden. De aangrenzende badkamer evenals de daarnaast liggende keuken met eettafel worden via convectielucht verwarmd die door verbindingsbuizen naar de ruimten wordt getransporteerd. De slaapkamer blijft daarentegen koel en biedt zo optimale voorwaarden voor een gezonde en verfrissende nachtrust.+

RIKA VOICE

U kunt uw pellet- of combikachel met RIKA MULTIAIR ook gemakkelijk met uw stem bedienen - via Amazon Alexa en RIKA VOICE.

Freisteller alexa AD

WE VERWARMEN TOT DRIE RUIMTEN TEGELIJKERTIJD

De volgende RIKA-kachels kunnen uitgerust worden met RIKA MULTIAIR:

HOUTKACHEL

PELLET­KACHEL

COMBI­KACHEL