Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
CATALOGUS

MOD­U­LAIRE KACHELS

Wij denken verder dan alleen kachels. Modulaire verwarmingsmeubelen voor individuele behoeften.

MOD­U­LAIRE KACHELS EN HUN VOORDE­LEN

Het kachelgamma voor een persoonlijk interieur: de CONNECT. De verschillende modellen, aanbouwelementen en accessoires maken meerdere variaties mogelijk en combineren technologische innovaties met aangename warmte.

WAT IS EEN MOD­U­LAIRE KACHEL?

De modulaire kachels zijn verkrijgbaar met aanbouwelementen en accessoires. Ze kunnen volledig afzonderlijk worden samengesteld.

+ VERSCHILLENDE KACHELMODELLEN

Houtblokken of pellets, voor- of hoekaanzicht - de CONNECT is er voor iedereen. Het functionele ontwerp voldoet aan de hoogste eisen.

+ VARIABELE KACHELMODULES

Dankzij de verschillende materialen, afwerkingen, kleuren en vormen van de afzonderlijke modules zoals banken, kasten, planken, zitkussens en decoratieve deuren kunt u uw woonruimte naar eigen wens en stijl inrichten.

HOE WERKT EEN MOD­U­LAIRE KACHEL?

De modules worden eenvoudig aan de kachel bevestigd. Ze zijn compatibel met alle CONNECT-kachelmodellen.

+ MODULAIRE FLEXIBILITEIT

Dankzij het modulaire principe en het clipsysteem zijn de meest uiteenlopende combinaties mogelijk. De kachelmodules kunnen worden uitgebreid en bijgesteld. Ze passen harmonieus in elke woonruimte en passen zich flexibel aan veranderingen op lange termijn aan.

+ ONLINE KACHELCONFIGURATIE

Met behulp van de online configurator kunnen alle combinaties van de CONNECT eenvoudig en speels worden samengesteld. De RIKA online configurator ondersteunt uw fantasie en via de AR-functie kunt u uw droomkachel zelfs direct in uw eigen ruimte bekijken.

WAT ZIJN DE VOORDE­LEN VAN EEN MOD­U­LAIRE KACHEL?

Naast ontwerpvrijheid bieden modulaire kachels comfort, efficiëntie en een aangename warmte.

+ CREATIEVE INSTALLATIES

Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit: Met veel of weinig aanbouwelementen, aan de wand, als hoekoplossing of ruimtedivider - de CONNECT is in elke situatie en vanuit elk perspectief een visueel hoogtepunt.

+ COMFORTABELE BEDIENING

De meest innovatieve technologieën leiden tot een goede verbranding en een eenvoudige bediening van de kachel. Afhankelijk van het model kunnen de modulaire pelletkachels worden bediend via touch display, online besturing of zelfs met de stem. Alle processen in de kachel zijn volledig geautomatiseerd. De kachel reinigen vergt minimale inspanningen.

+ MILIEUVRIENDELIJKE, EFFICIËNTE VERWARMING

Hout is klimaatneutraal, regionaal beschikbaar en hernieuwbaar. Het volledige verwarmingsproces wordt technologisch gecontroleerd en automatisch gestuurd om een maximale warmte uit de brandstof te halen. De emissies worden zo laag mogelijk gehouden.

+ WARMTE GEBRUIKEN EN VOELEN

De stralingswarmte van de kachel heeft een positief effect op uw welzijn. Met het optionele warmteopslagpakket kunt u hem nog langer gebruiken en dankzij de MULTIAIR-technologie kunt u tot twee andere kamers tegelijk verwarmen.

Niet gevonden wat u zocht?

Het overzicht met al onze kachels geeft u een idee van de meest uiteenlopende modellen en hun specifieke kenmerken. Veel browseplezier!