Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
CATALOGUS
Rika architektur sono steinweiss ambiente V1 2 hausansicht komplett
scroll down

Opval­lend een­voudig dicht bij de natu­ur lev­en

De eenvoud en verfijning van deze bungalow onthullen de ware kracht van architectuur. In het midden van dit alles staat het kleine wonder 'RIKA SONO' - een ruimtebesparende en ultramoderne pelletkachel die indruk maakt met zijn design en technologie.

Less is more

De SONO-pelletkachel speelt hier een belangrijke rol in het midden van de woonkamer, omgeven door eenvoudige, minimalistische vormen, straalt hij gezellige warmte en comfort uit. De SONO werd ontworpen in de geest van het beroemde motto van de architect en pionier van de minimalistische architectuur Ludwig Mies van der Rohe - "Less is more". Dankzij de ruimtebesparende constructie en het lineaire ontwerp past hij perfect in de moderne sfeer. Net als de bungalow zelf is de kachel onopvallend, maar tegelijkertijd aanwezig in zijn eigenheid.

SONO
Het zicht op het vuur in de SONO pelletkachel is een extra hoogtepunt in de kamer.

Met uitzicht op de natuur

De grote ramen doen de grens tussen binnen en buiten vervagen. Tegelijkertijd zorgt het terras voor een naadloze overgang tussen de leefruimte en de tuin. De natuur wordt ook weerspiegeld in de gebruikte materialen en kleuren.

SONO
Het samenspel van licht en schaduw. De zonnestralen breken door de spannende plafondconstructie en baden het terras in een zacht licht.


Rustieke charme en ruwe materialen

Een bijzondere trend in moderne architectuur is het gebruik van ruwe materialen zoals hout en metaal. Het gebruik van roest straalt een natuurlijke en organische esthetiek uit. In deze bungalow werd er zowel binnen als buiten mee gespeeld. De combinatie van warme materialen met koel beton geeft de bungalow zijn speciale karakter: modern en rustiek tegelijk. De elegante houten wandbekleding en de SONO-pelletkachel die er direct voor is geplaatst, met zijn mooie dansende vlammen, geven de leefruimte een unieke, rustgevende en uitnodigende sfeer. Een huis en een kachel voor het leven.

Kategorie Design
RIKA

RIKA

Contactformulier

Wij behandelen uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan onze RIKA-dealers.

Uw bericht is succesvol verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas werkte de verzending van uw verzoek niet. Probeer het alstublieft opnieuw.