Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
CATALOGUS
Primo 8k W Ambiente
scroll down

PRI­MO — een pel­letkachel met charme

De nieuwe pelletkachel RIKA PRIMO staat voor aantrekkelijke bescheidenheid: achter het strakke design schuilen heel wat extra functies.

Een café latte met een druk op de knop, robotstofzuigers of online boodschappen doen - de moderne technologieën openen een heel nieuwe wereld aan mogelijkheden, veranderen ons dagelijks leven en maken het op vele manieren gemakkelijker. De nieuwe pelletkachel PRIMO hoort bij deze digitale wereld omdat hij intuïtief te bedienen is via touchscreen of online, uitgerust is met heel wat functies en alle comfort biedt van een RIKA-pelletkachel.

Pelletofen PRIMO - EINFACH GUT.
PRIMO - GEWOON GOED.

Focus op de functionaliteit

Met het intuïtieve touchdisplay krijg je eenvoudig toegang tot alle functies, inclusief het activeren of deactiveren van de MULTIAIR-ventilator om andere kamers te verwarmen. Wat de kachel bijzonder maakt, zijn het gebruiksgemak van het display, de duidelijke lay-out en de handige optie om verwarmingstijden te programmeren en een gewenste kamertemperatuur in te stellen. De PRIMO kan ook bediend worden met een smartphone of tablet via RIKA FIRENET. Met RIKA VOICE wordt de kachel optioneel bediend via spraakcommando.

De hoogwaardige, traploze vijzelmotor garandeert een uiterst stille werking. De Dynamic Air Regulation (DAR) zorgt voor een automatische en flexibele luchtregeling en dus voor een gecontroleerde en schone verbranding, ongeacht de weersomstandigheden of de positionering van de kachel. De DAR creëert nog mooiere en rustigere vlammen.

Minimalistisch design

Ook het design van de PRIMO straalt bescheidenheid uit. Hij is uitsluitend verkrijgbaar in zwart met een stalen behuizing. Hij past in elke woonkamer en valt bij iedereen op ondanks het eenvoudige ontwerp. De minimalistische look komt het best tot zijn recht met een al even discrete glazen bodemplaat (optioneel). De PRIMO is niet aan trends onderhevig - tijdloze interieurs vullen zijn look perfect aan.

Twee modellen met variabel vermogen

De PRIMO is verkrijgbaar in twee afmetingen met een vermogen van 6 of 8 kW, en verwarmt zowel kleinere als grotere woonruimtes. De opbouwhoogtes verschillen ongeveer 9 cm en de maximale capaciteit van de pelletvoorraad is 30 kg voor PRIMO 6 kW en 36 kg voor PRIMO 8 kW. Beide varianten hebben verschillende aansluitmogelijkheden op het rookgaskanaal - aan de achterkant, bovenkant en zijkant - en als MULTIAIR-modellen verwarmen ze tot twee extra ruimtes.

Kategorie Innovaties
RIKA

RIKA

Contactformulier

Wij behandelen uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan onze RIKA-dealers.

Uw bericht is succesvol verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas werkte de verzending van uw verzoek niet. Probeer het alstublieft opnieuw.