Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
CATALOGUS
Best brand in france
scroll down

RIKA behoort in Frankrijk opnieuw tot de beste merken

Het Franse economisch magazine „Capital“ heeft RIKA op basis van een klandentevredenheidsstudie tot tweede beste merk in Frankrijk gekozen in de categorie hout- en pelletkachels.

Het marktonderzoeksinstituut STATISTA vroeg meer dan 20.000 consumenten naar de criteria klantenservice, vakbekwaamheid en aanbeveling van de merken die zij kennen. Net als vorig jaar werd RIKA zeer positief beoordeeld, waardoor het opnieuw een toppositie inneemt. Gerenommeerde merken als Ikea, Gautier en Orange haalden ook de top 3 in hun respectievelijke categorieën.

RIKA Premium Stores: Klantenservice met een grote K

Het reeds gevestigde RIKA Premium Store concept in Frankrijk draagt in belangrijke mate bij tot dit succesvolle resultaat. De meer dan 40 winkels hebben enkel RIKA-kachels in hun assortiment en bieden hun klanten een exclusieve selectie, advies en dienst na verkoop.

De RIKA Premium Store-filosofie richt zich op de klant en zijn of haar wensen en behoeften: verkoop en service zijn gericht op het bereiken van de hoogste klanttevredenheid. De focus op één merk en de regelmatige opleidingen voor medewerkers zorgen ook voor een hoog niveau van vakbekwaamheid, wat door de klanten zeer gewaardeerd wordt.

Vertrouwen in het merk RIKA

De relatie tussen klanten en premiumwinkels en het merk RIKA wordt gekenmerkt door een hoge mate van vertrouwen. De combinatie van de beproefde kwaliteit "made in Austria" en het tijdloos en elegant design is de reden voor de populariteit van de RIKA-kachels in Frankrijk. Jarenlange ervaring, strategisch advies en ondersteuning op tal van gebieden maken RIKA tot een constant sterke partner voor zijn Franse premiumwinkels - een succesvolle samenwerking die zich weerspiegelt in klantenbinding en een hoge aanbevelingsgraad.

We zijn blij met deze nieuwe prijs en feliciteren onze partners in Frankrijk van harte!

Kategorie Actueel
RIKA

RIKA

Contactformulier