Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
CATALOGUS

RIKA-deal­ers – indi­vidu­ele winkel­con­cepten

Onze partners zijn net zo individueel als onze klanten. Hun verschillende eisen en criteria worden weerspiegeld in onze drie winkelconcepten: PREMIUM STORES, PREMIUM PARTNERS en CLASSIC PARTNERS. Hieronder lichten we de belangrijkste voordelen en verschillen tussen deze RIKA-dealers toe.


Rika Premium Store

PREMIUM STORES openen nieuwe dimensies:
ervaar de grootst mogelijke keuze uit het RIKA-kachelassortiment, individueel advies en exclusieve extra diensten.

Onze kachels zijn iets heel bijzonders. Onze klanten ook. Wat ligt er dan meer voor de hand dan een heel bijzonder winkelconcept met een bijzondere ambiance. Profiteer van de vele voordelen van de RIKA PREMIUM STORES – wij verheugen ons op uw bezoek en heten u van harte welkom!


In de RIKA PREMIUM STORE vindt u alles wat uw hart begeert:

  • een uniek grote keuze aan RIKA-kachels met de nieuwste modellen;
  • talrijke gestookte showroomkachels voor demonstratiedoeleinden;
  • gedetailleerde informatie over haard-, pellet- en combikachels;
  • live-demonstraties van de meerdere malen bekroonde RIKA-technologieën en -innovaties;
  • professioneel advies ter plaatse en desgewenst bij u thuis;
  • individuele betalingsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld gratis termijnbetalingen;
  • uitgebreide klantenservice, incl. jaarlijks kachelonderhoud;
  • exclusieve aanbiedingen en acties
  • en last but not least een bijzonder aangename sfeer.

“Wij staan voor Oostenrijkse traditie, innovatie en ambachtelijke kwaliteit. In onze exclusieve ambiance creëren wij een bijzonder aangename sfeer – het unieke RIKA-levensgevoel.”


– Robert Passath, eigenaars van RIKA Premium Store Graz-Laßnitzhöhe


RIKA PREMIUM PARTNER

Naast de RIKA-kachels bieden onze PREMIUM PARTNERS ook modellen van andere fabrikanten aan, maar ze concentreren hun productaanbod duidelijk op het kwaliteitsmerk RIKA.


U profiteert van een uitgebreide keuze, diversiteit en directe vergelijkingsmogelijkheden. Onze PREMIUM PARTNERS beschikken over gedegen knowhow, uitgebreide deskundigheid in advies en bieden u aantrekkelijke servicepakketten aan.

“Naast een perfecte presentatie en een gedegen advies bij de aankoop van een kachel omvat ons dienstenpakket ook de inbedrijfstelling en het onderhoud van de kachels.”


– Tim Lang, RIKA Premium Partner uit SaarlouisRIKA CLASSIC PARTNER

Net als onze PREMIUM PARTNERS bieden ook onze CLASSIC PARTNERS naast RIKA-kachels ook modellen van andere fabrikanten aan, waarbij RIKA hier niet als het dominante merk wordt gevoerd.

Classic Partners bieden een verscheidenheid aan kachels aan – met een breed scala aan fabrikanten en kachelmodellen vindt u er voor elke smaak, elke eis en elke prijsklasse de juiste kachel. Ook hier profiteert u van vele directe vergelijkingsmogelijkheden.

Vind een RIKA deal­er bij u in de buurt!