Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
CATALOGUS
scroll down scroll down

CON­NECT WOOD

Modulair verwarmingsmeubel met accumulatiemassa en royaal hoekaanzicht.

NU ONTDEKKEN

CON­NECT PEL­LET

Individueel configureerbaar. Dankzij het modulaire principe zijn er geen grenzen aan uw creativiteit.

NU CONFIGUREREN

CON­NECT PEL­LET EDGE

Het hoekglas bij CONNECT PELLET edge zorgt voor nog meer variatie en compleet nieuwe perspectieven op het vlammenspel.

NU ONTDEKKEN

RIKA technologieën

Alexa, ik heb het koud.”

U kunt RIKA-kachels via RIKA VOICE uw stem bedienen. Welkom in het RIKA Smart Home!
NU ONTDEKKEN

UW KACHEL GAAT ONLINE

Met de RIKA firenet start en bedient u uw pelletkachel wanneer, waar en hoe u dat wilt. Toegankelijk vanop elke PC of mobiel apparaat met internettoegang en dit met de hoogste betrouwbaarheid. In combinatie met RIKA FIRENET kunt u uw kachel via RIKA VOICE ook met uw stem bedienen!
NU ONTDEKKEN

Warmte drievoudig gebruiken

Met RIKA MULTIAIR verwarmt u met één kachel tot drie ruimten tegelijk, doordat verbindingsbuizen de warme convectielucht eenvoudig verder vervoeren. Comfortabel, efficiënt en stil.
NU ONTDEKKEN

Tot 50% min­der houtver­bruik

De elektronische kachelbedieningen RIKATRONIC3 en RIKATRONIC4 regelen volautomatisch de verbranding en de verbrandingslucht en signaleren het optimale tijdstip om bij te vullen.
NU ONTDEKKEN

Brandhout, pellets of beide?

De beslissing voor de juiste kachel is vaak moeilijk te nemen en is afhankelijk van veel factoren. Met onze kacheltypetest ontdekt u in slechts een paar stappen welke kachel perfect bij u past.

Naar de test

In slechts 4 stappen naar uw droomkachel:

  • Doe de kacheltest
  • Selecteer een kachel
  • Configureer uw kachel
  • Ga langs bij uw RIKA-winkel

Made in Austria

Elke RIKA-kachel is een stuk authentieke, Oostenrijkse kwaliteit. Op de beide productielocaties Micheldorf en Adlwang in Opper-Oostenrijk maken meer dan 250 medewerkers met ondersteuning van de modernste Industrie 4.0-technologie onze hoogwaardige pellet- en houtkachels. Naast deze gecombineerde vakkundige vaardigheid, vinden we in Oostenrijk echter vooral de diepe persoonlijke band met hout, natuur, traditie en gezin, die nodig is voor de ontwikkeling en productie van onze kachels.

NU ONTDEKKEN

Kachelplan­ning een­voudig gemaakt

Met onze RIKA online configurator kunt u onze kachels persoonlijk configureren en op schaal in 3D bij u thuis visualiseren!

NU CONFIGUREREN

De DOMO-pelletkachel met zwart stalen bekleding past perfect in het totaalconcept van ons vakantiehuis: comfortabel, modern, eenvoudig en duurzaam.Barbara en Sebastian
Grießbach (Neder-Oostenrijk)

Hier vindt u de winkels in uw omgeving!

Beleef onze kachels zelf bij de RIKA-winkel bij u in de buurt en laat u vakkundig en persoonlijk adviseren. Onze partners staan voor u klaar!