Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
CATALOGUS
XT3 S5218 ret 150 DPI
scroll down

Kachelshop­pen is nog nooit zo leuk geweest…

De eerste RIKA Premium Store in Oostenrijk werd onlangs geopend in Linz: 300 m² feel-good-sfeer, 40 kachelmodellen, twee enthousiaste kachelliefhebbers en gepassioneerde verkoopsmedewerkers. De rode draad die alles samenbrengt: een kachel is meer dan "zomaar" een warmtebron - het is een manier van leven.

Markus en Alexandra Kalina zijn esthetici met een instinct voor designtrends, en een grote interesse in warmte en energie. Hun kernwaarden: samenzijn met vrienden en familie, originaliteit en vertragen, schatten van de natuur, traditie en vakmanschap. De twee bedrijfsleiders van de RIKA PREMIUM STORE in Boven-Oostenrijk ontwierpen het bedrijfspand met veel oog voor detail en creëerden een heel bijzondere feel-good-wereld voor hun klanten.

RIKA Premium Store in Linz
RIKA Premium Store in Linz: een huiselijke sfeer, gecombineerd met professioneel advies en expertise.

Beleef het vuur met al je zintuigen

De RIKA PREMIUM STORE biedt zijn klanten niet alleen een exclusieve selectie van alle huidige RIKA kachelmodellen aan, maar zorgt ook voor een echte live-ervaring met vijf kachels in werking. De rustgevende vlammen en geluiden van het vuur laten hun magie op u inwerken, samen met de geur van hout en de heerlijke warmte. Hierdoor raakt de ultramoderne kacheltechniek soms wat op de achtergrond bij een showroombezoek. Volgens Alexandra Kalina zijn efficiëntie en duurzaamheid nochtans wel degelijk doorslaggevende koopmotieven, maar dan op een rationeel niveau. Ook de eenvoudige bediening en het comfort verrassen de klanten zeer positief.

Professioneel, individueel en persoonlijk - dat is het Premium advies en de service

In de PREMIUM STORE in Linz vormen actuele, professionele expertise en productkwaliteit de basis voor de tevredenheid van de klant. Het uitgebreide dienstenpakket maakt deel uit van de klantgerichte bedrijfsfilosofie. Jaarlijks onderhoud van de kachel, advies bij de klant thuis of in de winkel of hulp bij vragen en problemen zijn voor Alexandra en Markus Kalina vanzelfsprekend. Zij zorgen voor hun klanten, voor en na de aankoop van een kachel.

Wij zijn verheugd dat onze eerste Oostenrijkse RIKA PREMIUM STORE door Alexandra en Markus Kalina wordt gerund. Zij delen onze passie voor kachels en staan voor dezelfde authentieke waarden als RIKA. We hopen dat ze blijven genieten van hun werk en succes!

Markus en Alexandra Kalina
Markus en Alexandra Kalina
Kategorie Bedrijf
RIKA

RIKA

Contactformulier

Wij behandelen uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan onze RIKA-dealers.

Uw bericht is succesvol verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas werkte de verzending van uw verzoek niet. Probeer het alstublieft opnieuw.