Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
CATALOGUS
Primo 8k W Ambiente
scroll down

RIKA PRI­MO — ZO GEMAKKE­LIJK KAN HET LEV­EN ZIJN.

De nieuwe pelletkachel RIKA PRIMO staat voor aangename bescheidenheid zonder in te boeten aan kwaliteit en veiligheid. Een beetje minder is soms gewoon meer.

RIKA PRIMO - ZO GEMAKKELIJK KAN HET LEVEN ZIJN.

Een café latte met één druk op de knop, zelfrijdende stofzuigrobots of boodschappen doen op het internet - de moderne techniek creëert een veelvoud aan nieuwe mogelijkheden, verandert ons dagelijks leven en maakt het op veel manieren gemakkelijker. De complexiteit en de snelle verdere ontwikkeling ervan vormen voor veel mensen, vooral de oudere generaties, echter een uitdaging en worden vaak als "ingewikkeld" ervaren. Zelfs zogenaamd eenvoudige dagdagelijkse dingen kunnen dan snel verwarrend of zelfs afschrikwekkend lijken. De nieuwe RIKA pelletkachel PRIMO werd ontwikkeld met dit in het achterhoofd: intuïtief te bedienen, overzichtelijk, ongecompliceerd en tegelijk met het vertrouwde comfort en alle voordelen van een RIKA pelletkachel.

PRIMO - SIMPLY GOOD.
PRIMO - SIMPLY GOOD.

Focus op de essentie

Bij de productontwikkeling lag de focus op het verminderen van de complexiteit voor de gebruiker - met andere woorden, het beperken van de keuze aan functies. PRIMO heeft een volledig nieuw, zeer eenvoudig bedieningspaneel. In plaats van een conventioneel touch display, wordt de bediening uitgevoerd met slechts drie toetsen. De volgende functies zijn mogelijk:

  • In- en uitschakelen van de kachel
  • Wijziging van de werkingsmodus (manuele of comfortmodus)
  • Instellen van het verwarmingsvermogen of de temperatuur

De leds op het bedieningspaneel lichten op in verschillende kleuren om de status en de werkingsmodus van de PRIMO aan te geven. Als er bijvoorbeeld niet genoeg pellets in het reservoir zitten, licht de indicator rood op. Als de PRIMO aan het reinigen is, knipperen de leds geel. De MULTIAIR ventilator voor het verwarmen van extra ruimtes kan ook worden geactiveerd of gedeactiveerd door een eenvoudige toetsencombinatie. Ter bescherming tegen onbedoeld opstarten door kinderen, kan bijvoorbeeld ook een kinderslot op deze manier worden ingesteld.

Rechtlijnig ontwerp

Ook het uiterlijk van PRIMO straalt bescheidenheid uit. Hij is uitsluitend verkrijgbaar in zwart met een stalen behuizing. Eenvoudig en nuchter, past hij in elke woonsituatie en valt hij toch bij iedereen op.
De puristische look wordt gekenmerkt door een heldere, minimalistische vorm en komt het best tot zijn recht met een al even discrete glazen vloerplaat (optie). PRIMO is niet aan trends onderhevig - tijdloze interieurs vullen zijn look perfect aan.

PRIMO is verkrijgbaar in twee afmetingen, met een verwarmingsvermogen van 6 of 8 kW. De opbouwhoogtes verschillen ongeveer 9 cm en de maximale capaciteit van het pelletreservoir bedraagt 30 kg voor PRIMO 6 kW en 36 kg voor PRIMO 8 kW. Beide varianten hebben variabele aansluitmogelijkheden op het rookkanaal - achter, boven en aan de zijkant - en als MULTIAIR-modellen verwarmen ze ook tot twee extra kamers.

FUNCTIES
FUNCTIES

Verwarmen met één druk op de knop:

Het innovatieve bedieningspaneel met drie knoppen maakt een bijzonder eenvoudige, intuïtieve bediening van de kachel mogelijk. Druk één keer op de modusknop om de kachel in te schakelen, gebruik vervolgens de plus- en mintoetsen om het warmtevermogen of de kamertemperatuur gemakkelijk te regelen
(dit laatste enkel in combinatie met een ruimtesensor).

bedieningspaneel met drie knoppen
bedieningspaneel met drie knoppen
Kategorie Actueel
RIKA

RIKA

Contactformulier

Wij behandelen uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan onze RIKA-dealers.

Uw bericht is succesvol verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas werkte de verzending van uw verzoek niet. Probeer het alstublieft opnieuw.